Over slokdarmafsluiting

Bij een slokdarmafsluiting (ook wel: oesofagusatresie) is de verbinding tussen de mond/keel en de maag niet goed ontwikkeld. De slokdarm bestaat uit twee afgesloten delen.

Lees meer

Over de vereniging

VOKS is de patiëntenvereniging voor ouderen en kinderen geboren met een slokdarmafsluiting. U kunt bij VOKS terecht voor informatie over de slokdarmafsluiting en de afwijkingen die er mee samenhangen.

Lees meer

Lid worden

VOKS is een vereniging die uit leden bestaat. Inmiddels heeft VOKS rond de 300 leden die de vereniging met een lidmaatschap steunen. 

Lees meer

Nieuws

EHBO cursus vergoeding

Zondag 22 november 2020

Regelmatig zijn er vragen over de vergoeding van EHBO-cursussen vanuit de zorgverzekering. Vaak is het onduidelijkheid of het voordelig is om een aanvullende verzekering hiervoor af te sluiten.

Lees meer

Prinsjesdag 2020: dit verandert aan je zorgverzekering

Donderdag 24 september 2020

Prinsjesdag zag er dit jaar anders uit dan anders; Willem-Alexander en Máxima maakten geen rijtoer door Den Haag, de troonrede vond plaats op een grotere locatie en ook de balkonscène week dit jaar door corona. Maar de inhoud bleef onveranderd: het kabinet maakt in de miljoenennota de plannen voor komend jaar bekend. Veel belangstelling ging dit jaar uit naar de impact van corona op de premie van de zorgverzekering. Ben je nieuwsgierig wat er voor jouw zorgverzekering verandert? Wij hebben alles voor je op een rij gezet.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

13
mrt

Ledendag

11
sep

Familiedag 2021

Toon volledige agenda