Lid worden van VOKS

VOKS is een vereniging die uit leden bestaat. Inmiddels heeft VOKS rond de 240 leden die de vereniging met een lidmaatschap steunen. Het lidmaatschap kost 28 euro per jaar. Omdat het proces rondom het innen van de contributie ons veel tijd kost hebben we als vereniging besloten om vanaf 2020 te gaan samen werken met ClubCollect, een online tool die het proces aanzienlijk vergemakkelijkt. Klik hier voor hoe het werkt! 

Indien u lid wilt worden van VOKS kunt u hieronder het online formulier invullen:

Online Inschrijfformulier VOKS. 

Vervolgens ontvangt u een welkomstpakket met de standaard boekjes en folders + de laatste nieuwsbrieven van VOKS.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@voks.nl en dan sturen wij u een inschrijfformulier toe.

Opzeggen lidmaatschap

Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen dan kunt u dit doen door een email te sturen aan VOKS of een briefje naar het secretariaat van VOKS, onder vermelding van inschrijfnaam, adres en woonplaats en uw lidmaatschapsnummer. Let op: Het lidmaatschap kunt u opzeggen uiterlijk vóór 1 december van het jaar. Indien u later opzegt wordt het komende jaar in rekening gebracht.

Verhuizen

Indien u gaat verhuizen dan ontvangt het VOKS secretariaat gaarne van u bericht. Vermeld u op het verhuisbericht onder welke naam u bent ingeschreven en uw lidmaatschapsnummer. Dit kan zowel via de mail als per post.

 VOKS Secretariaat

Het VOKS secretariaat is ondergebracht bij Hilde Oolthuis, Varsseveldseweg 50d, 7131 JA, Lichtenvoorde.

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief
  • Sluit je aan bij VOKS
  • VOKS evenementen